Tražim outsorcani tim 3D modelatora

Podijelite tehnike i savjete oko modeliranja & animacije.
Post Reply
atari
Posts: 61
Joined: Mon Feb 22, 2010 8:13 am
Smallest prime number bigger than 20: 23

Tražim outsorcani tim 3D modelatora

Post by atari » Thu May 06, 2010 6:45 am

Eto ako ima zainteresiranih neka se jave, naime tražim 3d modelatore koji bi radili na jednom projektu. ja bih koordinairao projektom , moja funkcija bi bila još i posao programera na samom projektu.

Naši do sada radovi su na : http://www.woodgamesfx.com" onclick="window.open(this.href);return false; i trenutno nas ima petero u timu. Naravno tim koji bi radio na ovom projektu bio bi outsourcani tim woodgamesfx tima koji bi radio na ovom projektu i za taj projekt bi sam nosio sve zasluge , kritike ( dobre i loše ) , zaradu itd.... moguće je da se neki članovi postojećeg tima ukljuće u ovaj tim.Oćekivana zarada, pa u poćetku je ne bi je bilo, sve zasluge, zarade itd... djele se podjednako na sve članove tima.

Znaći što bi taj projekt trebao biti :

Znaći poanta je napraviti virtualizaciju nekog mjesta na našoj obali, za početak neko mjesto, te napraviti cjelu kampanju oko toga koja bi ukljućivala objavljivanje i reklamiranje samog.Kroz neki peroid ukljućivali bismo se u praćenje koliko sama kampanja pomogla dotićnom mjestu u privrednom smislu, te vidjeti dalje dal pokrenuti razvoj za druga mjesta te tražiti sponzore. U početku bi t bio projekt otvorenog tipa, znaći neko vrijeme skupljao bih modelatore i onda krenuo na samu realizaciju projekta.

Naćin zarade u kasnijem periodu bio bi od sponzorstva.Što s time dobivamo ( članovi tima ) :

a) direktno pomažemo lijepoj našoj

b) mi smo to raditi znaći može Vam poslušiti kasnija kao referencaEto nije računalna igra već opće društveni posao u kojem bismo svoje znanje fokusirali na jedan predmet.

Znaći svi zainteresirani neka se jave na : pineapple@woodgamesfx.com
My program doesn't have bugs. It just develops random features.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest