DoubleBuffer

Programerska zajednica
It is currently Mon May 21, 2018 7:48 pm

Board index » Obavijesti & Pravila » Komentari na vijesti

All times are UTC + 1 hour
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: adidas nmd r1 sort
PostPosted: Sun Apr 29, 2018 10:55 am 
Offline

Joined: Sun Apr 29, 2018 3:45 am
Posts: 3
Denne adidas nmd r1 sort teknologi styrer foden via et mellemsålesystem, der indeholder to forskellige støbte elementer. De to materialer tilbyder forskellige former for egenskaber, der påvirker hvordan sko reagerer på hver eneste fodstrejke. AdiPRENE er det stødabsorberende element, der findes på skoens hæl samt adiPRENE + gør det muligt for forfoden at hjælpe med at hoppe og fremdrive alene fremad. adidas nmd r1 hvid Ved at kombinere disse to materialer på forskellige sider af skoene gør hver Adidas-sko ret til at reducere effekten og frigive energi til at drive fremdriveren fremad. CLIMACOOL er Adidas version af åndbar teknologi. En masse forskellige materialer falder under CLIMACOOL teknologien offset paraply. De tillader alt ventilation fra foden fra alle elementer af løbeskoen, hvilket gør dem kølige såvel som komfortable.

NOSEAM adidas nmd r2 hvid NOSEAM knowhow i Adidas er et middel, det lyder. Arbejdsskoene mangler sømme. Virkningerne er en fin strakt, der passer, der aldrig producerer chaffing eller ubehag. Adidas har gjort et fremragende arbejde på dette og holdbarhed er bare ikke påvirket af mangel på sømme. TORSION SYSTEM Ligesom mange andre teknologier, der findes i andre løbesko modeller, giver Adidas Torsion-processen forfoden til at manøvrere uafhængigt af hælen. Dette gør det muligt for skoene at give den naturlige vridningsbevægelse på foden under gangcyklussen. Resultatet er meget bedre stabilitet og støtte.

Adidas adidas nmd r2 dame tilfældigvis er en stalwart i løbesko teknologi. Deres adiPRENE-teknologier har skabt pålidelige løbesko, der er vedholdende, høj ydeevne og faktisk rimeligt prissat. Se, hvordan denne teknologi gør Adidas adiStar Vehicle 2, en af ​​de mest avancerede pude løbesko tilgængelige på markedet til i dag, Har du nogensinde bemærket, hvad den bedste NBA-stjerne har på deres fødder? Ja, det er sandt. Professionelle NBA-spillere (og næsten enhver professionel sportspersonlighed) modtager en provision store penge for præcis, hvad de har på deres specifikke fødder. Påtegninger er hippe og alle, men udfører de arbejde? Er det så troværdigt, mens du ser Dwight Howard slammin 'bøjlen med sine bare hænder?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Board index » Obavijesti & Pravila » Komentari na vijesti

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group